სატესტო რეჟიმი

ჩაქაფული

ჩაქაფულის უცვლელი ინგრედიენტებია ახალი ტყემალი და ტარხუნა.ბატკნის ან ხბოს ხორცს დავჭრით პატარა ზომის ნაჭრებად.ვჭრით მწვანილს:მწვანე ხახვი,ტარხუნა,ქინძი,მწვ.ნიორი,ოხრახუში.ფართოძირიან ქვაბში ფენა -ფენა ვაწყობთ დაჭრილ ხორცს და მწვანილს

აფხაზურა

აფხაზურა ბადექონში გახვეული,სანელებლებით შეზავებული და შემდეგ შემწვარი კერძია.მზადდება როგორც ტაფაში,ისე კეცზე.

ხინკალი

ხინკლის მომზადების წესები, ინგრედენტები

შქმერული

შქმერულის მთავარი ინგრედიენტებია ქათამი,რძე და ნიორი.შემწვარი ქათამი იჭრება ნაჭრებად და ლაგდება წინასწარ ადუღებულ,ნიორით და მარილით შეზავებულ რძეში

გებჯალია

გებჟალიას გადაზელილი ჭყინტი ყველის ,ნადუღისა და პიტნისაგან ამზადებენ.მას მიირთმევენ ღომთან ერთად.

ბორანო

ბორანო ცხიმში გამღვალი აჭარული ყველია. მიუხედავად მაღალი ცხიმიანობისა, ბორანო უგემრიელესი რამაა