სატესტო რეჟიმი

ჩაქაფული

ჩაქაფულის უცვლელი ინგრედიენტებია ახალი ტყემალი და ტარხუნა.ბატკნის ან ხბოს ხორცს დავჭრით პატარა ზომის ნაჭრებად.ვჭრით მწვანილს:მწვანე ხახვი,ტარხუნა,ქინძი,მწვ.ნიორი,ოხრახუში.ფართოძირიან ქვაბში ფენა -ფენა ვაწყობთ დაჭრილ ხორცს და მწვანილს

გებჯალია

გებჟალიას გადაზელილი ჭყინტი ყველის ,ნადუღისა და პიტნისაგან ამზადებენ.მას მიირთმევენ ღომთან ერთად.

ხინკალი

ხინკლის მომზადების წესები, ინგრედენტები

აფხაზურა

აფხაზურა ბადექონში გახვეული,სანელებლებით შეზავებული და შემდეგ შემწვარი კერძია.მზადდება როგორც ტაფაში,ისე კეცზე.

შქმერული

შქმერულის მთავარი ინგრედიენტებია ქათამი,რძე და ნიორი.შემწვარი ქათამი იჭრება ნაჭრებად და ლაგდება წინასწარ ადუღებულ,ნიორით და მარილით შეზავებულ რძეში

ბორანო

ბორანო ცხიმში გამღვალი აჭარული ყველია. მიუხედავად მაღალი ცხიმიანობისა, ბორანო უგემრიელესი რამაა